individuele begeleiding

Je wil graag hulp met de opvoeding of het gedrag van

je hond (stress, angst, agressie, vernielzucht, zindelijkheid, etc.) Aan de hand van inzicht, begrip en vertrouwen help ik je vooruit. Hoe?


Ik stel een individueel traject samen, afgestemd op jullie

situatie: o.a. op basis van leefomgeving, gezins-structuur, activiteiten, eetgewoonten, slaappatroon, mentaal welzijn en fysieke gezondheid van de hond. 

Zo’n traject bestaat uit meerdere begeleide sessies bij Wablaf, op locatie of bij je thuis. Ik blijf ook steeds bereikbaar in deze periode voor tussentijdse ondersteuning.

We gaan altijd van start met een kennismaking waarbij ik graag luister naar jouw verhaal en doelstellingen, je enkele belangrijke vragen stel en jouw hond kan observeren. Je krijgt meer duidelijkheid over mijn werkwijze en het verloop van een traject. Nadien ontvang je van mij een voorstel via e-mail met de totale kostprijs voor het begeleidingstraject. Je bent klaar om die stap te zetten, te investeren in de relatie met je hond en plannen vervolgens samen onze sessies in!

groepslessen

 

Tijdens de sociale wandelingen verkennen we verschillende locaties in kleine groep. Deze wandelingen geven gewenning aan dagdagelijkse situaties, zonder druk, met begrip voor de hondentaal, met ruimte voor zelfontwikkeling én met aandacht voor het leerproces/ leervermogen van mens en hond.


We gebruiken daarbij de omgeving om leuke en ontspannen activiteiten met de hond te integreren in de wandelingen. Dit is een samenwerking met honden-school Happy Tail in Erpe-Mere, inschrijven kan via happytail.be

HappyTail_LOGO_Horizontaal_MetHS.png

workshops

 

Jaarlijks organiseert Wablaf enkele workshops en lezingen maar zijn we ook soms te gast bij collega's. Hou de website en de facebookpagina dus zeker in de gaten!

In de webwinkel vind je handige wandelaccessoires,

de unieke perfect-fit harnassen, cadeaubonnen, (online lezingen), ... Snuffel even rond!

 
 
 

© 2021 Wablaf   Algemene Voorwaarden   Privacy Beleid    Ervaring

Kwaliteitslabel_APDT_NL00257.png