top of page

za 22 dec

|

Wablaf

Creatieve workshop: Een nieuwe relatie met jouw hond

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Creatieve workshop: Een nieuwe relatie met jouw hond
Creatieve workshop: Een nieuwe relatie met jouw hond

Tijd en locatie

22 dec 2018, 13:30 – 17:30

Wablaf, Lange Breestraat 32, 9280 Lebbeke, België

Gasten

Over het evenement

Een nieuw jaar in zicht, dus ook nieuwe voornemens!

We focussen vaak op wat we willen veranderen in een nieuw jaar, dus wat mag er in 2019 voor jou veranderen in de relatie met jouw hond? Waar verlang je naar? En wat hebben jullie nodig zodat je die verlangens kunt waarmaken?

Desondanks we heel veel liefde hebben voor onze honden, verschillen onze verlangens vaak van de realiteit. Dat kan gerelateerd zijn aan probleemgedrag van de hond, verwachtingspatronen maar ook aan externe- en interne factoren.

Onder begeleiding van Tinnie Vermeir van Tinspireert en Annelies De Paep, Hondencoach bij Wablaf maken we in deze creatieve en atypische workshopnamiddag tijd om de relatievraagstukken met je hond bloot te leggen, stil te staan bij hun behoeften en leer je ook om jouw verlangens te visualiseren aan de hand van een “visionboard”.

Ja, we gaan echt knippen, plakken, tekenen, schrijven en creëren! Zo zet je op een leuke manier die eerste stap naar verandering en behoed je jezelf om in oude patronen te vallen. De bedoeling van jouw visionboard is om er nadien, liefst dagelijks, naar te kijken zodat je elke dag herinnerd wordt aan de stappen die je kan zetten naar een fijnere en begripvolle relatie met je hond!

Prijs per persoon: €35

Aantal deelnemers: min. 6 personen

Dit is een workshop zonder honden

Laat zeker weten of je aanwezig bent via onze Facebookpagina.

Deel dit evenement

bottom of page