top of page

Op afspraak

|

Hondenschool HappyTail

Gedragsadvies: Op locatie

Tickets Unavailable
See other events
Gedragsadvies: Op locatie
Gedragsadvies: Op locatie

Tijd en locatie

Op afspraak

Hondenschool HappyTail, Kuilstraat 50, 9420 Erpe-Mere, België

Over het evenement

Je hond stelt problematisch gedrag of je wil weten hoe je persoonlijk begeleid kan worden in de algemene opvoeding van je (puberende) hond? Tijdens dit eerste consult luister ik graag naar jouw verhaal en stel ik je enkele belangrijke vragen. Ik observeer het gedrag van je hond en tracht reeds zoveel mogelijk de vertaalslag te maken naar vervolgstappen. Hierbij vertel ik je ook over mijn werkwijze en het verloop van een begeleidingstraject. Schrijf je hieronder alvast in voor het eerste gesprek! (Incl. 2 weken standby voor vragen per e-mail)

Voor deze sessie breng je de hond mee naar de afspraak.

Indien je filmpjes maakt van het gedrag van je hond, zie ik dat graag van normale dagdagelijkse situaties. Het is niet de bedoeling dat je eventueel probleemgedrag uitlokt. Beeldmateriaal mag gemaild worden naar info@wablaf.be. 

Indien nodig voor de verdere ontwikkeling van je hond en jullie relatie, ontvang je na afloop van ons gesprek nog een voorstel en de totale kostprijs voor een individueel begeleidingstraject aangepast aan jouw doelstellingen en de behoeften van je hond.

Deel dit evenement

bottom of page