top of page
Hond geeft een high five

Voor hondencoaches

Ontdek hoe je als gedragsexpert je consulten naar een hoger niveau kan tillen, met meer voldoening én meer impact voor jouw klanten en dus hun honden!

 

Ben je een gepassioneerde hondencoach/gedragsdeskundige,…?

En droom je van een diepere connectie met je klanten waardoor ze jouw advies ook daadwerkelijk omzetten in realiteit? Wil je leren hoe je efficiënter kunt communiceren, weerstand kunt overwinnen en kan gaan voor échte doorbraken in je sessie(s)?

 

Dan is mijn (online + offline) cursus, Master je Coachingconsult, de ideale update,

opfrissing, reminder, boost, inspiratie om dat te bereiken.

 • Master je coachingconsult

  177€
  1 jaar geldig
  • 2u videoles
  • 4u praktijk
  • Handige steekkaarten
  • Online community

Dit is hoe andere deelnemers Master-je-Coachingconsult ervaren hebben...

"Annelies van Wablaf is naast een hele fijne dame, een geweldige collega-ondernemer, die je graag ondersteund in het kaderen van je onderneming: Wat wil je en hoe? Hoe is het voor je klanten? Wat als je verder gaat kijken? Het laat de dobbelsteentjes rollen, tollen om uiteindelijk te landen waar ze moeten zijn… Vele wegwijzertjes, vele kapstokken maar vooral ook vele wegen die naar Rome leiden…"

An Delange | Honderonsje

"Het was zeer leerrijk en ook super qua leervorm: de unieke locatie in het bos, de oefeningen waarvan de ervaring blijft hangen. Het beste wat ik al in lang heb gevolgd. De inzichten zijn direct toepasbaar. Contact met hondenbaasjes is mij veel duidelijker geworden. Hopelijk komt er nog eens een vervolg."

Laurette

"Het was voor mij een fijne, leerrijke en geslaagde cursus. Het mooie bos in combinatie met de fijne opdrachten hebben er een lichte middag van gemaakt wat ervoor gezorgd heeft dat de inhoud ook is blijven hangen. Deze inzichten neem ik vanaf nu dus mee naar mijn gesprekken! Nogmaals bedankt Annelies."

Laura Van der Hoeven | G.U.S.T.T.

Wat mag je verwachten?

Mijn cursus is ontworpen om jou te voorzien van de kennis, vaardigheden

en tools die je nodig hebt om meer impact te genereren met je advies.

Ze bestaat uit enkele videolessen (2u) gecombineerd met een praktijknamiddag.

 

Communicatie: gespreks- en gedragstechnieken

Leer hoe je efficiënt kan communiceren met je klanten. Ontwikkel de vaardigheden om duidelijk je boodschap over te brengen, empathisch te luisteren en de juiste vragen te stellen om diepere inzichten te krijgen.

 

Klanten analyseren en begrijpen

Neem je klanten onder de loep en ontdek hoe je hun behoeften, angsten en verwachtingen kunt begrijpen. Dit zal je helpen om op maat gemaakte coachingstrategieën te creëren die echt werken.

 

Omgaan met weerstand

Leer hoe je weerstand kunt herkennen en effectieve technieken kunt toepassen om deze te overwinnen. Je ontdekt hoe je klanten kan begeleiden doorheen verandering, zelfs wanneer ze terughoudend zijn.

Praktijknamiddag

Als kers op de taart neem je deel aan een praktijknamiddag waar we samen de geleerde theorie in de realiteit zullen brengen op een prachtige, inspirerende locatie in het bos. Dit is een kans om te oefenen, je eigen communicatie-valkuilen te identificeren en te groeien met gelijkgestemde coaches.

 

Handige steekkaarten

Als aanvulling op de videolessen ontvang je na onze offline namiddag handige steekkaarten die je kan gebruiken tijdens je coachings. Dit praktische hulpmiddel kan je helpen om de geleerde concepten in de praktijk te brengen én ik vond het ook onwijs leuk om ze te mogen ontwerpen!

Online community

Alle deelnemers kunnen in contact blijven met elkaar via mijn online groep.

Zo kunnen we sparren over cases of gewoon even 'ontluchten'. Want geef toe, niets zo leuk als lief en leed delen met elkaar.

DSC03267 (Verkleind, bewerkt) + NAAM.jpg

Waarom kies je voor deze cursus?

 • Mijn cursus is gebaseerd op bewezen methoden en technieken die al talloze mensen hebben geholpen om hun samenwerking te verbeteren.
   

 • Flexibel Lerende cursus bestaat uit videolessen die je op je eigen tempo kan volgen (1 jaar lang toegang). Je kan ze bekijken wanneer het jou uitkomt, zodat je je studie kan aanpassen aan je drukke agenda. 
   

 • Praktische tools: De handige steekkaarten en praktijknamiddag zorgen ervoor dat je de geleerde kennis direct kunt toepassen in je dagelijkse werk.
   

 • Mijn toegewijde ondersteuning: Ik sta altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op je reis.

 

Klaar om je coachingconsulten naar een hoger niveau te tillen mét meer impact en voldoening? 

Ik ben Annelies De Paep, bezielster van Wablaf. Ik ben gedragsdeskundige voor mens en hond. 10 jaar lang werkte ik als Communicatie-expert en Change Manager in diverse bedrijven: van Fluvius tot BNP-Paribas Fortis, Brussels Airport en TVH. Die combinatie maakt dat ik met verschillende brillen naar coaching kijk.

Tegenwoordig begeleid ik naast mijn wablaf-cliënteel ook teams om hun samenwerking te optimaliseren aan de hand van enkele communicatie-technieken.

Daaruit is deze unieke cursus ontstaan:

Een samenspel van ervaring, theorie en praktijk waarin ik meer impact wens voor elke collega die advies geeft in het modern opvoeden van honden. Want hoe meer impact we hebben, hoe meer welzijn voor mens en hond!

Hoe kan je starten?

Na betaling krijg je meteen online toegang tot de videolessen.


Je bekijkt elke les op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt en hebt 1 jaar lang toegang a.d.h.v. je eigen login op mijn website of Spaces app (iPhone of Android).

Wat met de praktijdag?

Er gaan jaarlijks enkele praktijknamiddagen door waarbij je kan aansluiten, steeds op een zondagnamiddag. 

Eerstvolgende praktijknamiddag:

Voorzien op zondag

26 mei 2024

in Affligem

Wat met vragen?

Je krijgt automatisch toegang tot de community van dit programma. Daarin bespreken we vragen, cases, uitdagingen.

Je kan de community bereiken via mijn website of Spaces app (iPhone of Android).

 • Master je coachingconsult

  177€
  1 jaar geldig
  • 2u videoles
  • 4u praktijk
  • Handige steekkaarten
  • Online community

Niet zeker of de cursus voor jou is? Heb je nog vragen?

Stuur me een mailtje via info@wablaf.be of bel me op: 0480 60 47 09.

bottom of page